Sinds 1958 een vertrouwd adres in Den Haag

Winterbanden

Hoe duur en hoe hoog de kwaliteit van uw zomerbanden ook is, bij temperaturen onder de 7C hebben ze minder grip en een langere remweg dan winterbanden. Dit komt door de rubbersamenstelling van zomerbanden. Winterbanden zijn zeer geschikt voor de herfst- en wintermaanden. Door de speciale rubbersamenstelling en profielopbouw blijven winterbanden langer elastisch en flexibel. Daardoor bieden ze een betere grip op droge, natte, bevroren en besneeuwde wegen. Ook het risico op aquaplaning vermindert. Door de verbeterde grip is de remweg korter en heeft de auto een betere wegligging.


Uitgebalanceerd
U kunt bij ons uw winterbanden laten plaatsen. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en vakkennis om uw banden perfect uit te lijnen en te balanceren. Goed uitgelijnde en gebalanceerde banden, voorzien van de juiste luchtdruk, zorgen voor minder slijtage van uw banden en verlagen het brandstofverbruik.


Opslag

Naast dat wij deze banden voor u kunnen aanschaffen en plaatsen, kunnen wij de banden die u niet gebruikt bij ons opslaan in een speciaal daarvoor ingericht pand. Dat scheelt u niet alleen ruimte, zo zijn uw banden ook verzekerd tegen brand en diefstal.