Sinds 1958 een vertrouwd adres in Den Haag

Werkplaats

In de afgelopen jaren bouwden wij een uitgebreide vaste klantenkring op die voor het onderhoud van hun auto op ons vertrouwen. Wij zijn transparant en maken duidelijk welke handelingen we verrichten en tegen welke prijs. Naast het reguliere onderhoud van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor het wisselen van uw zomer- en winterbanden, apk-keuring, aircoservice. Wij beschikken over vervangend vervoer. Wilt u daar gebruik van maken? Laat het ons vooraf even weten.

Winterbanden

Onze seizoenen lijken steeds extremer te worden en daarmee neemt ook de noodzaak toe om zomerbanden tijdig te wisselen voor winterbanden en vice versa. U kunt bij ons uw winterbanden laten monteren. Wij beschikken bovendien over voldoende ruimte om uw zomerbanden op te slaan.

Lees meer >

Aircoservice

Na verloop van tijd zal uw airco minder gaan koelen. Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Fabrikanten adviseren de airco iedere drie jaar te laten bijvullen.

Lees meer >

Monroe Safety Expert

Wij beschikken bij Van Asch over het Monroe Safety Expert keurmerk. Dat staat voor specialisme op onderstelgebied. Zo is uw auto altijd verzekerd van een veilig, betrouwbaar onderstel.

Lees meer >

Afspraak

Maak direct een afspraak in onze werkplaats voor bijvoorbeeld onderhoud - APK - aircoservice - bandenwissel - schadeherstel of reparatie.

Maak direct een afspraak